Milyen élesen fog látni a kezelés után?

A közel másfél órás alkalmassági vizsgálat során nagyon alaposan feltérképezzük a páciens szemét, pontosan meghatározzuk az elsődleges és a másodlagos fénytörési hibákat és minden egyéb tényezőt, amely hatással lehet a kezelés eredményére.
Mindezek alapján elkészítjük az egyéni kezelési tervet, melyben előre megmondjuk, hogy milyen látásélességet tudunk elérni a lézerkezeléssel PRK, FemtoLasik illetve a teljes mértékben személyre szabott legkorszerűbb CustomVue technikával végzett FemtoLasik kezelés esetén.
Erre a kezelési eredményre garanciát vállalunk, páciensünknek a kezelés utáni stabil látásélessége ennyi lesz vagy akár ennél is jobb.
A technológiai fejlesztések a FemtoLasik eljárás tökéletesítésére és a lézerkezeléssel elérhető látásélesség további fokozására irányultak az elmúlt években. Ennek a törekvésnek az eredménye az a minőségi ugrás a FemtoLasik kezelésben, mely CustomVue néven vált ismertté a világ élvonalában. A CustomVue professzionális szintre emelte a FemtoLasik eljárást, mellyel végre megvalósult a teljes mértékben személyre szabott lézeres látásjavítás! Ennek köszönhetően a CustomVue technológiával minden eddiginél élesebb látást, „Szuper-Vizust” érhetünk el, mely a tökéletes látás élményét nyújtja.
Magyarországon egyedül a mi lézerközpontunk rendelkezik a CustomVue kezeléshez szükséges technikai felszereltséggel, csak a mi pácienseink választhatják a legkorszerűbb CustomVue® FemtoLasik kezelést.
Lézerközpontunk által alkalmazott csúcstechnológiának köszönhetően a lézerkezelés után pácienseink élesebben látnak,mint előtte szemüveggel vagy kontaktlencsével valaha. Nem ritka a 100% fölötti látásélesség, sőt 125% vagy 150% is lehet a páciens egyéni optikai adottságaitól függően.

 

 

 

P92 IT Solutions Kft. Pronay-kastély Széchenyi 2020