Így érdemes kezelést választani

A tapasztalat, a legkorszerűbb technika és a páciens egyéni adottságai a legfontosabb szempontok, amelyeket érdemes figyelembe venni a döntésnél.

tapasztalat

Mekkora lézerkezelési tapasztalata van a szemész szakorvosnak, aki a kezelést végzi?

Klinikánkon olyan tapasztalt szemész szakorvosok kezelnek, akik Magyarországon az elsők között tanulták meg az excimer lézerkezelést és az elmúlt több mint tíz év alatt több tízezer lézerkezelést végeztek. Ez meggyőző és biztonságot adó tapasztalat világviszonylatban is.


Milyen tapasztalatra épülő orvosi protokollt alkalmaz a klinika?

A világon eddig több tízmillió látásjavító lézerkezelés történt, ennek köszönhetően nagyon komoly tapasztalat, tudásbázis áll világszerte a lézerkezelések mögött. Klinikánk a külföldi tapasztalatokat is magába foglaló, tökéletes biztonságot adó, bevált protokoll szerint vizsgálja, kezeli és kontrollálja a pácienseket. Ennek is köszönhető (és a legkorszerűbb vizsgáló és lézerberendezéseknek), hogy pácienseink élesebben látnak a lézerkezelés után, mint előtte szemüveggel vagy kontaktlencsével. Kezelt pácienseink körében gyakori a 100% fölötti látásélesség, 125%, 150%, de akad 200% is.

 

Hogy alakult az évekkel ezelőtt kezelt páciensek látásélessége?

Közel 30 éves múltra tekint vissza a lézeres látásjavítás. A nemzetközi és a hazai tapasztalatok szerint a 30 éve kezelt páciensek ma is élesen látnak távolra (amennyiben egyéb korral járó betegség pl. szürkehályog nem jelent meg). Meggyőző és megnyugtató információkat ad a közel 30 éves „nyomon követés”, nincs ok aggodalomra, a lézeres látásjavítás kiszámítható, tervezhető, megbízható, bevált eljárás.
Olvasószemüvegre idősebb korban szüksége lesz azoknak is, akiknek fiatal korukban lézerkezeléssel élessé vált a látásuk, sajnos a lézerkezelés sem tudja megelőzni vagy megakadályozni az „öregszeműség”, a presbyopia kialakulását, ez a korral járó természetes folyamat.

 

legkorszerűbb technika
Fontos, hogy milyen fejlesztésekkel rendelkezik, milyen korszerű a lézerberendezés?
Igen, ez talán a legfontosabb! A szemészeti lézerberendezések fejlesztése kiemelt figyelmet kap az utóbbi években. Rendkívül gyors fejlődés jellemzi évről-évre, a haditechnika és a NASA legújabb technológiáit építik be, ezért pár év alatt szinte elavultnak tekinthetők azok a lézerberendezések, amelyek nélkülözik a legfrissebb technikai újdonságokat.
Klinikánkon kizárólag a legújabb, 5. generációs, csúcstechnológiát képviselő lézerberendezéseket alkalmazzuk: Abbott Star S4 IR flying spot excimer laser, Abbott IFS Advanced Femtosecond Laser.
A lézerberendezések korszerűségén kívül nagyon fontos még, hogy milyen fejlett technológiát alkalmazunk. A kezelés utáni látásélesség, az elért eredmény jelentősen függ a kezelés során alkalmazott technológia korszerűségétől.
CustomVue® jelenleg a világ élvonalát képviselő, valódi minőségi ugrást jelentő technológia, mely bizonyítottan minden eddiginél élesebb látást nyújt, „SUPER-VIZUS” látásélmény elérésére képes.
Ez teljes mértékben egyénre szabott FemtoLasik lézerkezelést jelent, mely a CustomVue előtt csak részben volt lehetséges. A CustomVue a legkorszerűbb technológiákat magába foglaló, összehangolt rendszer, mely a hullámfront elemzés minden eddiginél pontosabb és alaposabb diagnosztikájával kezdődik, speciális algoritmusok által tökéletesen személyre szabott kezelési tervvel folytatódik és teljes mértékben hullámfront-vezérelt egyedi flying spot excimer lézerkezeléssel zárul.
Ne adja alább, válassza klinikánkon a csúcstechnológiát valamennyi előnyével együtt!

 

páciens egyéni adottságai

Egyéni kezelési terv és CustomVue

Klinikánkon minden egyes páciensünk lézerkezelése egyéni kezelési terv alapján történik. Az alkalmassági vizsgálat során mért valamennyi adatot elemzi és kiértékeli egy speciális fejlesztésű számítógépes program. Ennek alapján a számítógép megtervezi a páciens optimális kezelését, melyet a lézerberendezés tökéletesen végrehajt.

Klinikánkon pácienseink FemtoLasik kezelés esetén választhatják a CustomVue®, teljes mértékben személyre szabott lézerkezelést is. A CustomVue egy átfogó, komplett rendszer, melyben megvalósulnak, összekapcsolódnak és kiteljesednek a korábbi innovatív törekvések, általa végre elérhetővé vált a” Szuper-Vizus”, a tökéletes látás.
 A CustomVue professzionális szintre emelte a FemtoLasik két lézeres, lebenyképzéses kezelést, a lehető legjobb látásélességet elérve ezáltal, mely 100% vagy ennél is több, 125%, 150% vagy akár 200% is lehet a páciens szemének optikai adottságaitól függően.

 

1 lézeres felszíni vagy 2 lézeres lebenyes kezelésem legyen?

Gyakran teszik fel pácienseink ezt a kérdést. Van, akinek nem elég vastag a szaruhártyája a lebenyes eljáráshoz, van akinek a magas dioptria miatt ajánlott a lebenyes kezelés. Az alkalmassági vizsgálat során a szemorvos ismerteti Önnel azokat az egyéni adottságait, melyek figyelembe vételével érdemes kezelés fajtát választani. A személyes igényeit és az egyéni adottságait is áttekinti Önnel a szemorvos, hogy minél könnyebb legyen a legjobb döntést meghoznia.

Aki alkalmas a FemtoLasik kezelésre, az alkalmas a CustomVue kezelésre is és választhatja klinikánkon a világ élvonalát képviselő, legjobb látásélességet adó CustomVue FemtoLasik kezelést is!

 

 

P92 IT Solutions Kft. Pronay-kastély Széchenyi 2020