Fizetésmódok klinikánkon

Milyen fizetési lehetőségek közül választhat?

Készpénzes fizetés:
A klinikán készpénzben kiegyenlíthető valamennyi kezelés ára.

Bankkártyás fizetés:
Klinikánkon minden hazánkban ismert bankkártyával fizethet.

Javasoljuk, hogy ellenőrizze a napi limit mértékét!

Előre utalás: 
Az átutalást minimum 3 nappal a kezelés előtt kell elindítani, az átutalásról szóló eredeti banki igazolást kérjük, hozza magával és mutassa be a kezelés előtt.
Az átutalás címzettje: Prónay-kastély Szemészeti Lézerközpont Kft.
A bankszámlaszámunk: AXA Bank 17000019-15959247-00000000
A közleményben tüntesse fel a páciens nevét, akinek a kezelését fizeti.

Egészségpénztár
20%-os visszatérítési lehetőség

Minden nagyobb egészségpénztárral szerződésben állunk. Annak a páciensünknek, aki valamelyik egészségpénztári partnerünknél tag vagy kedvezményezett, együttműködési szerződésünk keretében lehetősége van a lézeres látásjavító kezelés díjának 20%-os visszatérítésére a személyi jövedelemadóból.

A részletekről telefonon vagy az alkalmassági vizsgálaton személyesen készséggel adunk felvilágosítást.

Ellenőrizze, hogy elegendő összeggel rendelkezik-e az egészségpénztári számláján a kezelés kiegyenlítéséhez és a kezelési költséghez!

Fizetési lehetőségek egészségpénztáron keresztül:

Amennyiben páciensünk valamelyik szerződött egészségpénztári partnerünknél (partnerek listája lásd alább) tag vagy kedvezményezett, a kezelés díját az alábbi fizetési lehetőségek egyikével egyenlítheti ki. Kérjük, hogy egészségpénztáránál is tájékozódjon, ellenőrizze a rendelkezésére álló összeget és hozza magával a szükséges dokumentumokat!

Készpénz:
A páciens készpénzben vagy bankkártyával fizet, erről az egészségpénztár címére kiállított számlát adunk a páciensnek, aki ezt az egészségpénztárnak benyújtva visszakapja a kezelés árát.

Fedezetigazolás:
A páciens telefonon kéri az egészségpénztártól a zárolást. Az ezt igazoló dokumentumot legkésőbb a kezelés napján hozza el a páciens klinikánknak. A számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg.

Szolgáltatói zárolás:
A kezelés napján, fizetéskor az ügyfélszolgálatunk egészségkártyával, telefonon vagy interneten keresztül zároltatja az összeget. Az egészségpénztári kártya egy bankkártyához hasonló eszköz, a tulajdonosa ennek segítségével tud fizetni.
Ügyeljen arra, hogy a kezelés díján felül néhány ezer forint még legyen a számláján, kezelési költségre. A számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg. Fontos, hogy a kezelés díjának megfelelő összeg már a páciens számláján legyen. Kérjük, hozza magával a tagságot igazoló okmányt!

Bónfüzet:
A bónfüzetéből a kezelés árának megfelelő mennyiségű címletet kitépve fizet a páciens. Az utalványokat és a számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg.

 

Egészségpénztári partnereink:

ALLIANZ Hungária Egészségpénztár

BALZSAM Egészségpénztár

DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára

DIMENZIÓ Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

GENERALI Egészségpénztár (Évgyűrűk)

KARDIREX Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár (Patrónus)

MEDICINA Egészségpénztár

MKB Egészségpénztár (Talizmán, Kristály)

NAVOSZ Egészségpénztár

OTP Egészségpénztár

PANNÓNIA Egészség-és Önsegélyező Pénztárba

PATIKA és ÚJ PILLÉR Egészségpénztár

PRÉMIUM Egészségpénztár

TEMPO Egészségpénztár

VASUTAS Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár

VITAMIN Egészségpénztár

Ha Ön olyan egészségpénztár tagja, amely nem szerepel ezen a listán és egészségpénztáron keresztül fizetve szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, akkor kérjük, jelezze ezt az igényét felénk vagy az egészségpénztára felé.

P92 IT Solutions Kft. Pronay-kastély Széchenyi 2020